Twitter Oh Twitter..

Assalanualaikum..

Adehhhhhh.. Baru dua ari aku memang cukup epi la.. Mane tak nye.. Aku jumpe someone yang aku suke dalam tue.. Tapi.. Dia busy ngan bende laen lak sampai tak ada mase nak bace tweet aku.. Aiiiiyoooo...

Aku ingat kan kat henset je dia akan ignore aku.. Tapi kat twitter pon same and sume bende aku wat, dia tetap ignore jugak.. Hahaha.. Tak pe la.. Dia masih mara lagi la tue ngan aku.. Hahaha.. Tak pe la.. Nanti dia da okey nanti baru aku contact dia balek la.. Hehe..

Alamak da lewat nie.. Aku nak kene tido.. Kang nak bangun solat subuh lak.. Kalu tak mampus tak solat kang.. Hehe.. Okey la.. Chow dulu okey.. Hehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh