Saya Belum Temu Jodoh


hailooooo... apa kabaq sume?? demo sumo sihaq sihaq blako ko?? kewe haraq demo sumo sihaq sihaq blako yooo.. hehehe.. maaq yo orang klate, kot saloh guno loghat demo, kewe mintak maaq dulu yaaaa... hehehe..

sebenarnye aku nak wat pengemuman la pada hangpa hangpa sumo.. sebenaq nye cheq nie amik kursus pra perkahwinan sebab cheq belum nak NIKOH lagi.. tapi sebenaq nye cheq join kursus nie sebab pakej kursus nie murah di poli cheq.. RM80 jer.. so cheq join la.. hehhe..

cheq nie sebenaq nye masih solo.. masih belum berpunye.. tapi cheq join sebab cheq nak tau la selok belok NIKOH nie macam mane.. tapi sebenarnye susoh gak ek nak NIKOH nie.. sebab banyak tanggungjawab nye.. tapi tue la.. syukur la cheq tak ada jodoh lagi.. sebab cinte cheq untuk bakal isteri cheq je.. tapi cheq tak memilih la.. kalu gemok kedempol tue jodoh cheq, cheq terimo je la.. kalu kurus macam lidi pon kalu dia jodoh cheq, cheq terimo la gak.. tapi tue la, cheq tak ada lagi jodoh.. hehehe.. 

so cheq nak bagitau la lagi sekali, cheq nie join kursus pra perkahwinan sebab pakej nye muroh je.. RM80 je.. dan sebab lagi 1 ialah cheq nak tau la ape yang patut cheq sediakan untuk bakal isteri cheq sebelum kami berumah tangge nanti.. tapi kalu pasal rumah, Alhamdulillah, cheq tak pelu sedia kan.. sebab cheq ada sebuah rumah TAMAN kat SKUDAI berdekatan dengan SINGAPORE.. hehehe.. NIKOH nanti, cheq ingat nak pindoh sano terus la.. alang alang da ada rumah, so tinggal la kat sane teros je.. hehehe.. tapi tue la.. cheq belum ada jodoh, dan kalu cheq da dapat jodoh nanti, akan cheq bagitau anda sume.. hehehe.. 

bagi kawan kawan cheq kat blogger nie, yang belum ada facebook cheq dan ingin jadi kawan cheq, nie link facebook cheq.. http://www.facebook.com/putera.adib.hanis?ref=tn_tnmn..  jumpo di sane.. hehehe.. ;)


Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks