Sweet Tak Video Nie


Assalamualaikum..

kalu la ada orang yang da lame berblogging dengan blog aku nie, aku mintak maaf sangat sangat kat korang.. sebab aku penah berjanji kan dengan korang.. aku cakap aku akan upload video atas tue as soon as posible kan dulu kan.. tapi aku tak dapat upload sebab internet lambat.. sorry okey..

bagi yang masih baru nak mengenali aku, video kat atas tue adalah video pertame aku edit dengan kawan kawan aku.. yang sangat berbakat berlakon tue.. by da way tue video pertame aku sejak aku masok poli.. dan tue video aku semase aku baru masok sem 2.. amacam?? ce komen tentang video tue..

hehehhe.. selamat menonton sume... hehehe XD

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks