Antara 2 Pilihan


adehhhh.. makin ari makin menjadi jadi lak aku nie.. aduhhhhh... tak tau la kenape.. kate kawan aku la.. kelmarin bilik aku nie masok pelesit.. kate kawan aku, pelesit nie kalu datang kat kite, mean that ada orang anta bende kat kite.. tapi sebab aku tak caye kan ngan tahyul mahyul nie.. so aku gelak je ngan kawan aku nie.. sebab kat umah aku, kadang masok je pelesit tue, tapi biasa je.. sebab binatang kan.. so biasa je la bagi aku.. 


so senang cerita semalam kawan aku nie, nak anta awek dia kat terminal, sampai sampai je kat terminal, awek dia tanye, mane resume, pas tue dia cakap dia terlupe.. ape lagi, balek poli semule la.. sampai sampai je terminal, dia nak mintak masok kat dalam poli bawak moto tapi tak boleh.. guard tak bagi.. so dia balek la ke terminal bagitau awek dia..

then pas awek dia naek bas, kawan aku nie kol aku.. dia ajak aku pegi bandar and dia mintak tolong supaye bawakkan resume awek dia tue, aku on je la... so sampai je bandar, kiteorang pegi ke pejabat pos dulu.. sampai sampai je bandar, tibe tibe la aku tergelincir.. and aku nak terjatuh.. and antara 2 bende nak jatuh semalam, antara aku( tengah pakai helmet) ngan henset aku kat tangan, aku selamatkan kepale aku dulu la kalu tak, kepale aku kompem berdarah kene bucu longkang semalam.. IDUP SEKALI JE BEB.. sebab tue aku selamatkan kepale aku.. tapi henset aku terlepas la.. and gelas cermin henset aku pecah.. 

henset samsung galaxy s advance tue beb.. mahal kot.. aku beli seribu lebih.. sampai aku kene puasa lame sebab kan nak henset tue la.. adehhhhh.. tapi alhamdulillah la.. masih boleh gune cam biasa.. walaupon kekok cikit sebab cermin tue da rosak.. huhuhu.. 

henset iphone tue hiasan je, tapi tue untuk tunjuk camner henset aku cermin dy pecah cam tue gak tapi tak ada la dasyat cam tue skali..


nie la henset aku.. bayangkan gelas cermin aku pecah cam iphone tue.. dasyat tak..

okey.. nak kaitan kan dengan si pelesit nie ngan kes aku la.. kawan aku cakap, kiteorang malang nie sebab kelmarin pelesit masok dalam bilik kiteorang and dia bawak malang pada aku.. tapi cam biasa la.. bagi aku, sume nie dugaan daripada Allah.. bukan pelesit.. 

ps: huhuhu.. sedih kot, gelas cermin henset aku pecah.. huhuhu..



Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks