My Ruthless


kadang aku nie suke fikir sekali je.. mane tak nye kadang kalu aku wat sesuatu kan, aku tak penah pikir dulu.. tak penah nak pikir 2 kali atau lebih.. dan disebabkan aku nie terburu buru kan.. banyak bende tindih atas aku.. contoh nye la.. ari semalam punye kes la... 

semalam aku dapat kol daripada abang aku.. dia tanye aku.. aku pandai ke gune illustrator.. aku cakap boleh la jugak tapi tak pandai sangat la.. pas tue abang aku cakap.. kalu ada gamba orang lukis, boleh tak aku lukis balek kat AI ( adope Illustrator ), aku cakap boleh la.. pas tue abang aku tanye, kalu ada orang nak mintak aku lukis balek kat AI boleh tak.. aku balas la boleh je.. 

aku ingat kan orang yang mintak aku wat tue mintak lukis balek je dalam kertas tapi kan.. aku silap.. sebab semalam  orang tue mintak aku wat infographic ( click la kalu nak tau ape tue infographic ).. pehhhh... bapak la.. susah tue beb.. nak graphic tue.. ingat senang ke ape.. gile susah tue beb.. kate kawan aku la.. sebab aku ada kol kawan aku semalam.. nak tanye dia, dia boleh tak tolong aku wat infographic sebab aku tak penah wat.. 

aku tau pe korang pikir.. mesti korang cakap cam nie kan kat aku..

ape la ko susah sangat.. ko tolak je la.. ko tak reti wat kan.. so tak yah wat... membebankan ko je..

maaf la kalu aku serkap jarang.. tapi aku tak boleh tolak da.. sebab orang tue, bile aku cakap aku tak tau, dia pon cakap tak pe la.. nanti dia bagitau nak wat cam ner.. adehhhh.. aku tak kesah.. sebab banyak contoh kot boleh tiru balek kat google tue.. aku amik nie pon sebenarnye sebab  ada upah yeye je.. aku kene jimat cermat sebab aku nie kan student it.. baru baru nie aku kene pegi survey kat termeloh.. ingat 1 bas ke nak kene naek.. rm19 tue tambang pegi je.. kalu harge pergi balek lak brape da.. banyak tue.. tue baru sikit.. banyak lagi tau aku kene gune duet aku.. tapi yang pasti nye.. aku bukan si boros.. hehehe ;)

nie hiasan semate mate.. 
yang aku kene wat tue pasal ZAKAT..
hehe

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks