BANTU AKU URGENT BEB



maaf sebab menganggu ketenteraman korang malam nie.. aku ada hal penting nak sangat korang bagitau aku sesuatu.. siyes penting gile beb..

macam nie.. korang tau kan status aku sekarang nie kan.. aku da kawen kan.. tapi ada la 3 gadis melayu nie dok sebuk telepon aku kadang kadang.. dok telepon tue kalau cakap pasal macam kawan kawan tak ape la jugak kan.. tapi nie tak.. diorang nak aku COUPLE and BERI CINTE AKU KAT DIORANG.. asal telepon je.. diorang akan panggil aku SAYANG SAYANG.. da cakap da kawen pon tapi same jugak perangainye.. hmmmm...

aku tak tau la ape yang diorang suke sangat pasal aku.. nak cakap hensem, memang puihhhhh laaa.. nak cakap kaye, sorry lorh.. I'M KAMPUNG BOY.. nak cakap baek, memang tak la kan.. tapi ape yang diorang nampak pada diri aku sampai diorang suke aku nie.. sampaikan panggil aku SAYANG SAYANG nie..

kalu nak cakap pasal isteri aku kat umah nie, dia da start jelez nie walaupon aku da cakap aku tak wat pape ngan 3 gadis melayu tue sampai sukekan aku and kami just a friend je.. adehhhhh..

so korang.. aku nak mintak pendapat korang.. APE AKU PATUT WAT NIE DENGAN 3 GADIS MELAYU TUE??? 

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh