Dapat Lobster Weiii


.
.
- Assalamualaikum -
# Hye Guys #
.
.
Kadang aku memang ingat nak post cerita dalam ni tapi lepas tu ada je yang halang aku nak buka blog ni. Hahahaha. Adesss. Bila ada story nak cerita dalam ni, time tu la aku dapat kerja. Huhuhu.
.
.
Sejak aku buat kerja part time ni, time ni la aku dapat merasa sesuatu yang agak mahal. Masuk kedai mahal la. Jadi salah seorang VVIP la. Tapi semua ni aku dibelanja bukan aku yang keluarkan duit. Siapa yang belanje tu, rahsia. Hahaha. Bukan aku tak boleh minta bende murah tapi bila aku nak minta tu, ada yang cakap 
"okay ke order tu. Tu kan dah biasa makan. Ni orang belanja. Makan ler bende yang kau tak pernah makan lagi".
.
.
Contohnye semalam la. Aku buat kerja part time, abis kerja semua lapar. So singgah la satu tempat ni dan order 1 bilik vvip. Lepas tu diorang ada order set beramai ramai dan dalam set tu ada lobster. Alhamdulillah. Dapat jugak aku merasa sekian lamanya. Memang puas la dapat makan lobster cheese semalam. Hehehehe. 
.
.
Well aku bersyukur aku kerja part time semalam. Dapat jugak la aku merasa lobster tu. Hahaha. Tapi tu la. Aku ni bersyukur dapat kerja ni sebenarnye. Dapat jugak la aku kerja ni. Macam macam dah menu aku dah merasa. Tapi kan alangkah bagusnye kalau aku dapat kongsi pengalaman ni dengan orang lain. Huhuhu.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks