Should I Go Or Not

Image result for travel job



- Assalamualaikum -
# Hye Guys #

Sekarang ni kan nak mencari kerja memang payah. Aku tau kenyataan tu dan aku ada 1 tempat ni, tak tau la senang dapat ke tak kerja di sana sebab aku ada kawan dekat sana dan dia cakap company dia perlukan pekerja. Aku serius nak pergi tapi mak aku tak izin kan aku kerja di sana walaupon mak aku izinkan aku kerja jauh dari kampung. Huhuhu.


Kerja ni memerlukan aku travel tak jauh pon daripada Malaysia tapi itu la aku nak pergi tapi kene tanye lagi sekali dekat ibu aku lagi. Rasanya korang boleh teka kot dekat mana. Alaaa dekat je pon. Tu haa dekat Singapore je pon. Tapi tu la. Ibu aku cakap orang Singapore ni anti dengan orang Malaysia. Lagi lagi dengan orang Islam. Huhuhu.


Aku okay jer nak kerja sana. Tapi nak pindah kerja jauh jauh ni, aku perlukan restu daripada parent aku. Kalau tak, tak syok la aku kerja sana kalau tak dapat restu daripada parent kan. Adessss. Should i go or not ek? Emmmm.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh