Aku Playboy Ke


Adessss... kadang kadang kawan berlainan jantina nie berbahaye jugak ek.. huhuhu.. salah cara jer abis la kite.. bahaye tue bermakne kite akan kene pukul ke maki ke tapi macam akan aku ceritekan masalah aku kang.. adessss...

nak cakap aku pandai pikat awek memang tak la kan.. aku nie jenis suke berkawan je.. time lawak, aku akan wat lawak.. time gile, gile la.. tapi aku tak tau la mane la silap nye aku nie.. sebab kenape la ek gossip aku dengan perempuan nie dasyat gile.. bile aku duduk dengan seorang kawan kat cafe, orang kate aku duduk dengan awek.. bile aku duduk dengan awek laen lak, diorang kate nie laaa tue la.. so cube korang bayangkan bile aku duduk dengan kawan gurl aku yang laen.. ape agak agak nye orang cakap pasal aku..

"Dia tue playboy.. jangan dekat"
"dia kejap duduk dengan awek nie kejap awek laen.. banyak gile awek dia.. dasyat"

tue yang korang rase kan pe diorang kate kan an.. kalu salah, aku mintak maaf la.. sebab aku nie memang suke meneke tapi pe yang aku cakap betol la.. sebab kuat gile kot gossip aku kat poli nie.. sampaikan kawan aku sendiri cakap dengan aku gossip aku banyak gile pasal perempuan nie... aku pelik la.. kenape la orang pikir bukan bukan pasal aku.. adessss.. ape la silap aku nie ek.. adesss..

baru baru nie ada yang tanye aku depan depan... 

" abang bob ( name gelaran aku kat PMS ), awek abang kat poli nie sape je?? sebab saya dengar orang cakap abang banyak awek kat poli nie... sekejap awek nie sekejap awek tue.. dasyat abang nie.."

" abang, terus terang ngan saya, sape awek abang?? saya nak tau.."

wahhhhh.. macam macam lagi la gossip aku kat poli nie.. wahhhhh dasyat betol.. aku ramai kawan pon salah.. lagi pon kawan gurl tue pon junior aku yang selalu ada masalah pelajaran , masalah computer, and kawan biasa aku je.. tue pon banyak gak gossip aku gak ke?? nie mesti ada orang tak suke ngan aku yang wat cerite nie.. tapi aku tak suke betol menuduh orang nie.. tapi kenape banyak gile gossip aku nie.. wahhhhh.. dasyat nye... 

tapi pape pon, aku bagitau la.. aku nie cume setia dengan yang 1.. dengan sape tue, tue rahsia.. tapi maybe ada yang tau kot.. tapi yang pasti dia bukan orang poli tapi orang paling dekat dengan aku dalam hati nie.. tapi pape pon, kat poli nie gossip kat poli nie, cerite palsu.. bukan betol pon.. huhuhu.. 


Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^