Please Find Aisyah


Meruntun jiwa melihat gambar ini. Ya Allah, selamatkanlah anak ini dari sebarang malapetaka. Kembalikanlah dia kepada ibu dan bapanya dalam keadaan yang selamat, ya Allah agar dapat mereka meraikan Aidilfitri ini dengan sempurna. Amin.

Manusia sanggup lakukan apa sahaja untuk duit zaman sekarang ni hinga anak kecil yang baru nak kenal dunia pun turut menjadi mangsa. 

Semoga anak ini dapat kembali ke pangkuan ibu-bapanya dengan selamat. Dah la Aidilfitri tinggal beberapa hari sahaja lagi. Ya Allah, selamatkanlah adik ini. 

Mohon kerjasama rakyat Malaysia untuk sama-sama SHARE hebahan ini di facebook dan di blog..



Gambar suspek. Note: Ini hanya suspek yang dikehendaki untuk siasatan. Bukan pesalah selagi belum dibicara.



PS: aku nak minta bantuan bantuan korang untuk sebarkan kepada rakan-rakan korg bagi membantu mencari kanak-kanak ini.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh