Benci Dilihat Tapi Suke Menunjuk



Wowwwww.. Tajuk penuh dengan chemistry.. Penuh dengan tanda tanya.. apakah yang benci dilihat atau ditonton tapi suka menunjuk.. Hebat tajuk yang dicipta oleh aku tapi dibenci oleh sesetengah orang kerana bende ini sangat sensitif dan amat amat laaa panas telinga untuk didengar kan.. hurmmmm.. Rase nye ada yang da dapat teka kot.. Tapi tak tau laaa sama ada jawapan itu betol ke tak kan.. Sorry laa.. Aku memang suke wat tanda tanya nie.. Bior orang cepat pikir ape yang aku nak cerite kan.. hehehhehe..

Isu Panas... Isu Sensitif dan ini laaa isu wanita yang sering suke buat kesilapan.. Paham.. Anda manusia.. Sering melakukan kesilapan yang same setiap ari.. kalau salah, sorry laa ek.. Mesti korang tau kan isu ape.. ini laa isu tentang tudung.. rase nye laa dalam blog aku nie da banyak kali ungkapkan pasal nie.. tapi kali nie aku congkelkan semula...

Perempuan benci lelaki M I A N G  G A T A L.. Tapi salah 1 asbab lelaki jadi miang adalah disebabkan perempuan sediri.. okey laaa.. nie bukan korang laa.. tapi orang lain.. Ada minah nie, dia nie pakai tudung lawa laaaa.. tapi masalah dia 1 je.. tudung pendek.. tak cukup kain.. so mononjol laaa bukit bukau dia.. bila dia jalan sane sini, maka ramai laa lelaki tengok dia.. bukan sebab cantik tapi sebab body dia.. haaaa.. bila dia tau.. pehhhhh bukan main marah dia pada orang lelaki tengok dia.. yela... da menunjuk macam tue, mane orang tak tengok kan.. so orang tengok laaa...

tapi kan asal perempuan tue nak marah lak sebab tengok dia.. owhhhh.. tak kan laa sebab lelaki tue tengok dia and then sebab tue laa dia marah.. da tue, kenape pergi pakai baju macam tue.. tudung macam tue.. pergi tunjuk asset body buat ape.. bukan dapat ape pon.. bila orang da tengok, pandai pulak marah.. So sebab kan nak elakkan jadi macam tue la, sebab tue laaa disarankan perempuan pakai tudung labuh.. Bia tutup asset tue.. nie tak.. bantai pergi tunjuk.. bile orang tengok, tau pulak marah marah.. adesssss..

so pada yang suka menayang, henti je laa perbuatan korang nie.. banyak income dosa korang dapat nanti.. aku bukanlah seorang uztad, tapi aku sebagai teman blogger, aku nasihatkan agar korang tutup laa aurat kroang tue.. jangan terdedah sini sane.. kalau nak open, open kat yang sah.. jangan open pada orang yang salah.. nanti lain pullak jadinye.. heheheh..

*sorry, aku da tahap mengantuk gile.. need to sleep now.. Assalamualaikum

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks