Senyap Sebab Sibuk Memanjang



Lame jugak aku menghilang daripada dunia blog nie.. hahaha.. bukan saja menghilangkan diri, tapi disebabkan banyak sangat keje yang aku dapat, aku terpaksa menyebukkan diri pada kerja aku dan terpaksa melupakan blog aku sementara..

Sejak 2 minggu lepas, aku tak abis abis membaiki komputer.. hahaha.. terok beb.. tapi nak wat macam mane, da company bagi banyak gile komputer, repair je la.. hehehhe... Okey laa.. ari nie aku nak kene pergi PMS pulak.. Budak junior mintak aku check and repair komputer dia pulak.. adessssss... nasib baik ada upah.. hehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^