Hari Istimewa

.
.
- Assalammualaikum -
= Hye Guy's =
.
.
Akhirnye hari yang aku target dari aku umur 5 tahun telah pon capai. Tapi sejak aku masuk alam 20 an, aku masih tak dapat capai impian aku. 5 impian tapi satu pon tak tercapai. Aiyooo. Nak buat macam mane kan, kita merancang saje tapi Allah yang menentukan. Hehehe.
.
.
Aku bukan tak mau cerita impian aku tu, tapi aku tak boleh nak ceritakan sebab bila aku bagitau impian aku tu, mesti aku tak dapat capai. Tapi tak ape la kan, insya' Allah nanti dapat la capai 1 impian aku tu. Jika Allah izinkanlah. Hehe.
.
.
Okay lah, esok aku ada program nak buat, so need to sleep. Assalammualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks