Kebenaran vs Penipuan

.
.
- Assalammualaikum -
# Hye Guy's #
.
.
Dalam hidup aku ni, bila orang nak berkawan dengan aku, aku kawan je. Tapi bila dia tau tentang blog aku, aku bagi dia 1 hint tentang blog aku. Hint aku tu simple je. Tapi dalam hint tu, aku nak lihat diri dia sama ada dia still nak berkawan dengan aku ke tidak. Nampak jahat kan tapi aku nak dia tahu diri aku ni macam mana if dia tau cerita aku dalam blog.

Hint aku simple je. Ni hint aku selalu bagi pada sesiapa yang berjaya jumpe blog aku.
"Dalam blog aku ada cerita kejahatan aku. Tapi itu kisah lama. Hope dia tak kisah la dengan kisah gelap aku tu." 
.
Well, ramai yang jumpe kisah tu tapi disebalik kisah tu sebenarnye aku tak buat pon. Tapi well orang kalau kenal orang tu baik, bila dia tau orang tu ada buat kesilapan besar, dia akan pergi meninggalkan orang tu sebab takut terjebak. Dan sebab tu jugak la aku hasilkan cerita fantasi dimana orang akan hina aku kutuk aku. Itu cerita penipuan aku dah lama aku buat 2 tahun lepas. Aku sebenarnye penat jadi baik lagi lagi dekat orang. Sebab tu la aku hasilkan cerita tu. Sebab aku nak tengok sanggup ke orang nak kenal aku lagi walaupon itu kisah lama (cerite fantasi aku cipta) aku dulu. Dan hasilnye sangat memuaskan. Ramai blah dan block no aku. Well done.
.
.
Orang suka judge kesilapan daripada pembetulan kita buat, sebab tu juga la ramai yang lari daripada aku. Haha. Well easy to find someone that we can trust than someone who we cannot trust. Bak kata pepatah, bersakit sakit dahulu, bersenang senang kemudian. That why aku tak banyak kawan. Haha. Okay la. Need to go. Assalammualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh