Lagi Sekali Der

.
.
- Assalammualaikum -
# Hye Guy's #
.
.
Baru cerita pagi tadi pasal parent aku patah hati sebab kene tangguh pergi umrah baru baru ni. Last last tadi kene lagi pulak. Adess. Kesian parent aku. Huhuhu.
.
.
Alkisahnye gini, kalau ikotkan pagi nanti jam 2 pagi nanti, parent aku dan akak aku berlepas pergi umrah kan. Tapi tengah hari tadi akak aku dapat call daripada agensi yang pagi esok tu kene cancel sebab tiket balik tak ada. So kene tunda hari lain. Tapi katanya esok kot baru tau. Tapi tak tau la. So akak aku inform la kat parent aku tapi malangnye kene maki pulak. Adesss. Akak aku jadi mangse kene marah walaupon bukan salah akak aku. Tapi tah la. Orang tua kan.
.
.
Tapi kan bila akak aku cite tu, aku tau 1 cerita pasal parent aku ada maki aku dekat kampung. Aku tak dengar and aku dekat ladang. So jadikan ceritanye, mase tu aku buat ape kat belakang pon aku tak tau la tapi mase tu parent aku kat umah and maki aku. Akak aku dengar and akak aku nasihatkan kat parent aku bersabar. Tapi tu la, tak sangke pulak, parent aku ada maki aku. Hmmm. Selame ni aku ingat parent aku benci orang maki maki, rupenye, cakap tak serupa bikin daaa. Tapi tak pe la. Nak marah pon tak boleh. Kang dapat dosa pulak kan. Hahaha. So bersabarlah wahai hati. Hahahaha.
.
.
Tapi tu la. Cerita aku nak kongsikan. Alkisah parent aku tak dapat nak pergi sebab tiket balik tak ada. Adessss. Okay la guy's. Nanti aku sambung cerita lagi. Aku baru lepas masak tadi, so aku nak pergi makan bersama akak akak aku ni. Bye. Assalammualaikum. ;)

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks