First Day At New Place ^u^



Ari nie merupakan ari terindah bagi aku.. sebab nye ari nie aku ditukarkan di tempat baru... yang selesa jugak bagi aku.. sejak dapat section nie, Alhamdulillah segala permasalahan aku dipermudahkan.. nie semua kerana Allah telah memakbulkan permintaan aku.. Alhamdulillah rezeki Allah..

Section yang aku katekan nie bukan la jauh daripada tempat yang aku keje nie.. 1 tempat keje je pon.. tapi aku pindah naek tingkat atas je.. dan tadi aku dapat sokongan terbaek laa daripada pekerje kat sini.. masing masing bagi galakan dan nasihat terbaek kat aku tadi..

mesti korang nak tau kan section ape yang aku masok nie kan.. emmmmm.. better aku rahsiakan je ek.. sebab tak syok la kalu korang tau section ape yang aku masok nie.. tapi aku bagitau la.. section nie tak ada kaitan dengan kos aku amik kat politeknik tapi ada kaitan dengan minat aku iaitu tentang komputer.. hehehe.. agak agak ape ek?? hehehehe... ;p

ps: aku boleh bagitau korang tapi lepas korang teka laaa.. hehehehe...

Comments

Amyra Husna said…
congrats, kerja baik2!
adakah section IT?
Lelaki Gentle said…
Terima kasih awak...
Aah awak.. Section IT..
Hehehe XD
Amyra Husna said…
eh terteka betul plak hehe.
Lelaki Gentle said…
tapi kan awak.. section IT tue besar.. lagipon company yang saya keje nie company IT.. so section sy keje nie section IT tapi ada la bahagian laen.. hehehe

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2