Today Is The Last Day


marah kepada seseorang kawan itu perkara biasa.. bagi aku la, bile aku marah pada seseorang kawan tue bagi aku perkara biasa supaye kawan tue tak melakukan kesilapan yang same.. tapi persoalan nye la.. pasal seorang kawan la.. maybe bukan kawan sebab kate dia, aku bukan kawan tapi macam adik beradik dia.. tapi bagi aku, aku tak rase pon aku nie macam adik beradik dia.. kenape?? nie yang aku nak sangat tau daripada dulu lagi..

bagi yang mengenali aku mungkin la tau aku nie macam mane.. bagi yang tak tau, aku nie orang yang kuat bercerita mengenai apa yang aku tau.. dan aku juga suke tolong orang tak kira waktu.. tapi aku tak tau la adakah aku nie jenis seorang kawan yang sangat terok kot.. ye la.. nak contact rakan pon da tak dapat.. da tukar no ke ape ke aku tak tau la.. yang aku tau nye, aku di block.. why?? why???

back to main point.. aku tak tau la ape yang dosa aku da wat.. menipu?? ada la.. tapi da tak ingat sebab ape dan yang tau aku da mintak maaf.. tapi an.. banyak banyak kawan.. aku suke kawan dengan dia.. tapi malang.. kami da putus kawan kot.. sebab nye aku da tak dapat contact dia lagi.. so sad?? no way i could sad about this.. why?? selame kiteorang berkawan, kiteorang selalu bergadoh.. selalu sangat.. siang ke malam ke mesti gadoh.. tapi dalam fon la.. gadoh pon sebab masing masing nak orang dengar pendapat kan.. haaaa.. bile sebut pasal pendapat, aku ingat da kenape dia sangat benci kat aku.. u know why?? sebab dulu aku selalu bagi nasihat je kat dia.. dan sampai satu ketika, dia masih buat bende yang same.. dan nak wat dia sedar dengan kesilapan dia.. aku pon ape lagi perli dia.. marah dia.. aku suruh dia buat lagi benda alah tue.. tup tup... sampai la api kemarahan dia.. sejak ari tue, kiteorang da jarang contact.. kalu ada pon, 5 ke 6 bulan baru contact.. tapi sekali dua je la.. pas tue senyap.. bukan aku ek yang senyap.. tapi dia.. dan ada la suatu ari tue dia cakap dengan aku..

"if orang ignore lagi ke, orang marah ke, orang block ke orang mintak maaf k.. bla bla bla ... ( sebab aku tak ingat pe dia cakap lepas tue ) "

bagi aku la.. bile orang cakap macam nie kat aku, aku cume anggap 1 bende je.. aku bukan sape sape pada dia.. dan please jangan contact dia walaupon dia wat bukan bukan pada dia.. tue yang aku anggap bile dia cakap macam tue.. dan insya'Allah.. mulai saat ini.. nie la kali terakhir aku menulis pasal dia dan ingat pasal dia.. walaupon selame nie aku fail lupekan dia.. tapi kali nie.. aku tekad lupe kan aje kisah nie.. sebab dia pon da lupe pasal aku.. dan wat ape la aku nak tau pasal dia kan.. so abis la sudah cerita pasal dia.. noktah..


Comments

Amyra Husna said…
Bekas kekasih lama ka?
Lelaki Gentle said…
tak ada la awak.. kiteorang kawan je.. tak lebih dari tue pon.. hehehehe..
Amyra Husna said…
faham2 :)
adalah tu sbb tertentu dia buat cmtu kan.
Lelaki Gentle said…
Sebab nye simple je.. Sebab dia tak nak boifren dia mara kat dia sebab melayan orang lelaki.. Hehehe
Amyra Husna said…
ooh, yela tak mahu salah faham kan. redha kan jela hehe.
Lelaki Gentle said…
hehehe.. betol betol betol.. hehehe

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks