Use For Both Personal and Information



.
- Assalammualaikum -
~ Morning ~
.
.
Aku tak salahkan orang yang nak mengenali diri aku setelah dia baca blog aku. Aku tak ada masalah nak bagi sapa sapa nak baca dan kenal diri aku. Lebih lebih lagi dalam blog aku ni. Sebabnye aku pernah cakap blog aku ini aku guna untuk my second memory. Sebab aku ni kadang cepat lupa dengan sesuatu perkara. So aku perlu tulis balik cerita aku dalam ni.
.
.
Tapi walaubagaimana pon, semua memory aku dalam ni, banyak aku dah lupa. Kadang aku malas nak ingat balik kisah lama aku. So kadang aku post kat sini jugak untuk melupakan kisah lama aku jugak kat sini. Bende tak best nak ingat takkan aku nak ingat jugak kot. Mesti lah aku cuba nak lupakan. 
.
.
So nak jadikan cerita la kan, ape yang aku tulis kat sini, abis kat sini. Kalau perlu mention kat aku, please remind me what story that you talking about. I will try ro remember back. But please don't make me remember something that I don't like to remember.
.
.
Okey la. Aku saje post pagi pagi camni. Before nak pergi solat subuh, baik aku post something I don't like to remember. Kang ganggu pulak time nak solat pulak. Hahaha. Okey lah. Dah azan subuh. Need to go now. Assalammualaikum and good morning guys.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh