Bila Kau Berkongsi Cerita Sedeh

- Assalamualaikum -
# Hye Guys #
Bila berkawan dengan sesetengah orang kan, aku tau ape perasaan orang bila kau berborak dengan orang, kau asik bercerita je pasal diri kau dekat orang. Lagi lagi cerita pasal sedeh kau. Ada yang okay sudi mendengar tapi ada yang tak suka dengar cerita kau dan dia cakap tak per bro, aku dengar cerita kau. Demi jaga ati kau, orang menipu dia dengar cerita kau.
Aku ni boleh dikatekan NAIVE jugak la. Sebab aku ni jenis orang suka berkawan dan berkongsi cerita so aku kurang amik tau riak muka orang. Tapi tah baru baru ni aku berkawan dengan orang ni dan dia tanye pasal diri aku dan aku perasan riak muka dia. Dia cakap okey tapi sebenarnye tak pon. Aku tau perasaan dia dan aku stop. Malas nak sambung tapi aku tukar topik lain. Hahaha.
Tu face to face tau. Yang on phone tu camner? Hahaha. Daripada mase tu aku teros tambah prinsip baru aku. Jangan kongsi cerita dengan orang mudah sangat. Orang bukan suka dengar pon cerita kau. Sebab tu ramai yang tak cari kau pon. Hahaha. Ni untuk aku la. Hahahaha. Tapi kalau korang dapat kawan yang sudi dengar tu lain la. Aku ni, main bantai je. Hahahaha. So jadikan cerita, jangan jadi macam aku. Suka kongsi cerita tanpa mengira bangsa dan negara. UUUUUUU AYAT MELAMPAU GILA. Hahahaha.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks