Alangkah Bahagianya

Image result for 1 family
- Assalamualaikum -
# Hye Guys #
Sejak aku cakap aku nak mencari si gadis, aku langsung tak dapat nak buat. Hahaha. Tak tau kenape tapi kan aku niat tu ada nak memikat hati anak dara orang tapi kan hati tu yang tak sampai nak buat nak memikat anak dara orang. Hahahaha. So sad but true. Aiyooo.
Pagi tadi masa aku nak pergi kerja, aku ternampak 1 pasangan suami isteri dan anak dia naik 1 motor ni. Aku kesian tengok anak dia mengantuk tidur di belakang ayah dia tengah bawa motor tu. Tup tup lepas tu tiba tiba pulak 1 imagination aku datang. About the future and aku ada anak. Dalam imagination tu, aku nampak tegas dengan anak aku tapi dalam masa yang sama, aku sayang gila kat anak aku tu. Sampaikan kat atas motor tu, aku senyum happy tengok anak aku tu. So jeles with other couple.
Tapi nak buat macam mana, my time not come yet. So redha je la. Yang penting mencari rezeki itu yang penting. Buat simpanan untuk masa depan. Tapi kan, alangkah bahagia nye kalau aku ada keluarga sendiri. Hurmmm bahagianye..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks