Syukur


- Assalammualaikum -
# Hye Guys #


Sebelum ni aku pernah post pasal aku marah dengan officemate aku. Pasal yang aku kene fitnah tu. Aku ingatkan aku cerita sini abis sini dan aku malas nak ingat story tu. Tapi tak sangka someone yang baca cerita aku tu, dia tanya aku balik pasal pe yang jadi.


Aku ingatkan tak ada orang nak tanya pasal tu, tak sangka ada pulak. Hahaha. By the way, aku tak cerita pon sebab pe aku tak puas ati dekat officemate aku tu sebab aku malas nak bagi aku punye anger dekat orang lain. Biarkan aku yang kene, aku jugaklah yang merasa. Aku tak nak kongsikan sakit aku difitnah tu dekat orang lain. Hehe.

Tapi camner pon, aku bersyukur ada jugak ambik berat dekat aku walaupon aku ni selalu buat palat ( perangai buruk ) dekat dia. Thank friend. Hehehe


PS: Aku kene translate perkataan palat tu sebab bukan semua orang tau pon palat tu apa. Hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh