Si Double Meaning

.
.
- Assalammualaikum -
# Hye Guys #
.
.
Selama ni kan aku selalu rase aku senang paham orang, tapi kan sebenarnye susah jugak la nak paham dengan perangai orang lagi lagi yang bernama GADIS. Well, aku ada je kawan gadis tapi ada je yang aku senang sangat nak paham dengan perangai dia. Tapi kan aku tak tau la kenape la kawan kawan perempuan yang aku kenal ni suka sangat nak menang berbalah dengan aku. Hahahaha.
.
.
Aku kan baik so aku selalu je give up bila nak berbalah dengan diorang. Tapi kan ada je yang kawan aku yang lain ni ada masa aku senang paham dengan perangai dia tapi ada masa aku memang tak paham dengan dia. Chop chop aku bukan playboy. Aku hanyalah seorang kawan. Not more than that. Tapikan aku peliknye dengan perempuan ni, sebab kadang perempuan ni suka bagi double meaning. Kata tak nak makan tapi nak minum je tapi bila aku nak makan, cakap aku tak mengajak. Adessss.
.
.
Macam aku cakap perempuan memang pelik. Bila aku datang nak jumpe, cakap letih penat bla bla bla. Tapi lepas aku blah, cakap aku tak serius padahal aku dah datang pon kat tempat dia , tu pon kata tak serius. Pelik pelik. Kang paksa kang, kata lelaki ni suka memaksa pulak. Emm.
.
.
Tapi perempuan memang spesis susah nak paham. Lagi lagi bila sampai 1 mase tu, wahhhh memang dasyat. Tengah tengah borak tibe tibe datang 1 mood ni, dia teros moody. Abis la. Tak buat pape pon teros marah marah. Tapi tu la, perempuan ni memang memang payah gile nak paham. Hahahaha. Aku give up kalau jumpa orang camni. Kalau dia moody, so aku ye kan je la. Lepas tu, abis dah. Balik. Buat hal masing masing. Hahahaha. Ok la chow dulu. Subuh weiiii. Bye. Assalammualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks