Aku Fedup

Assalamualaikum...
Ari nie dengan rasmi nye.. Aku sangat sangat marah dengan 2 bende.. Mule mule ingatkan 1 bende nie boleh la sabar lagi kan.. Tapi lame lame aku rase aku dipermaenkan.. Dan bende tue sangat sangat berbise bagi aku.. Siyes...
First thing yang wat aku mara ialah pasal PT.. Pehhhh panas bohhh... Ada ke patut pihak yang uruskan duet PT tempat aku nie boleh cuai.. Dia tak anta pengesahan PTPTN pulak.. Last last kami sakit.. Kami dapat duet PT ujung bulan 1.. Koyak duet parent aku diwatnye... Aiiiii.. Panas bohhhhh..
Haaaa... Yang kedua.. Boleh jugak laa kire panas... Orang nye aku tak kan sebut name sebab dia pon selalu bace blog nie.. Okey la.. Kot mara ke kot benci ke, anta la mesej saya mara kamu ke benci kamu ke.. Nie tak.. Bile kol je, baru dengar bunyi tit kejap je pas tue.. Haaaa.. Nie yang mara nie.. Pas tue bantai pegi tekan button merah then kerdit aku melayang masok kat voicemail.. Okey la.. If mara.. Sory.. Tau bufday da dekat nie.. Tapi serius.. Dan betol betol serius.. I NEVER CALL AND MESSAGE U AGAIN.. Walaupon nanti awak akan dapat mesej automatik dari saya tak lame lagi.. Tapi tue bukan bermakne aku nak mesej lagi.. Tapi just ucapkan bufday je..
Da la.. Aku malas la pikir bende tue.. Aku da fedup da nie.. U NAK KOL, JUST CALL UR BF.. NEVER CALL ME AGAIN.. Kalu dulu aku tak kol sebab awak warning.. Kali nie aku tak kan kol sebab aku da fedup.. Aku tau nie gurauan je.. Tapi maaf.. Gurauan nie da lebih daripada batasan nye.. Da.. Siyes.. Aku fedup.. Noktah..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks