Idea Best Plus Terbaek

Assalamualaikum..

hai korang.. ari nie aku tibe tibe dapat ilham pulak.. idea terbaek punye beb.. dan ianye ada lah lawak yang terbaek la edisi aku nye.. hahaha.. idea nie aku dapat bile orang asik update post tentang new year new year je.. so kat situ ilham lawak aku pon sampai.. hahaha.. agak agak nye mesti ada orang dapat tangkap ape lawak aku ek.. hahaha..

Lawak Kawan Kepada Kawan

cam nie.. korang jumpe kawan korang.. korang cakap la cam nie ayat sedeh ngan dia.. contohnye korang cakap la korang nak sambung belajar ari nie.. and nanti da tak dapat da jumpe dia da.. kalu nak jumpe pon kene tunggu taun depan.. korang pandai pandai la wat ayat.. pas tue esok tue korang jumpe la dia.. nanti dia terkejut.. pas tue korang cakap la.. kan nie da taun baru.. betol la aku cakap kite akan jumpe taun depan sebab semalam kan taun 2012 and ari nie taon 2013..  kan kan.. taun depan tak name nye tue?? hahahha..

Lawak Couple..

haaaaa... nie korang grenti power nye la.. korang cakap la kat pakwe/ makwe korang.. korang cakap la korang kene pergi lame.. taon depan baru dapat jumpe dapat mesej lagi.. korang wat la sampai dia sedeh.. pas tue diam sampai la esok tue.. bile dia kol, korang wat je bodo.. sayang sayang jugak kan.. tapi nie sekadar bergurau manje dengan dia.. pas tue esok tue, korang mesej la balek dalam tengahari ke.. carik la time agak agak yang boleh wat korang rase romantik time tue baru la korang mesej.. pas tue cakap la bende same macam aku cakap kat atas tue.. hehehe...

haaaaaa... kalu lawak nie tak jadi, jangan salahkan aku.. sebab aku da post kat facebook tadi.. ramai kate nie lawak yang terbaek la.. pas tue aku da kene kan sorang nie.. aku cakap aku hp aku kene amik ngan parent aku.. pas tue taon depan baru dapat amik balek.. so tunggu esok je la nie.. hahahha.. aku harap lawak aku nie, menjadi la kat korang.. hehehhee...  XD

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks