Korang Ada Soalan Ke


aku tengok ramai blogger blogger kat luar sane bukak 1 entry untuk kaunter pertanyaan.. tapi kat blog aku nie, aku tak tau la same ada korang nie ada ke bende nak tanye kat aku.. emmm.. mesti ada kan.. tapi tolong la jangan tanye soalan yang tak masok akal.. aku tau, mesti ada punye laaa.. aku caye nye.. tapi kalau korang ada pape nak bertanye, korang pegi kat url bawah tue okey..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh