Shinshi No Hibi



bile bace komik jepun, aku tibe tibe terase nak pulak translate name blog aku nie dalam bahase jepun.. tapi tak bermakne aku tulis blog aku nie dalam bahase jepun.. memang gile laaa kalau aku wat macam tue.. hahahha... kang tak dapat pulak korang nak bace blog aku nanti.. hahahaha..

Shinshi No Hibi tajuk aku tue bermakne Hari Hari Lelaki Gentle.. bermakne blog nie mengesahkan kehidupan seorang lelaki gentle.. dan sudah tentu la lelaki itu aku.. sebab nie kan blog aku.. bukan blog orang laen pon... kalau diorang nak tulis cerite diorang bertajuk lelaki gentle jugak, itu lantak diorang laaa.. mungkin itu kesah diorang kan.. macam tue jugak dengan aku.. hehehhe..

tapi okey ke aku bubuh name tue?? Shinshi No Hibi as my blog name.. hehehe.. kalau okey, komen la ek.. hehehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks