Musuh Saya Sahabat Saya Rempit Saya ( ii )


          nie part dua dimane aku nak masokkan lagi cerita tentang kawan kawan baik aku dan aku harap la sangat sangat persahabatan kami nie akan teros berpanjangan sehingga akhir hayat kami.. dan aku jugak berharap agar bile masing masing da tua nanti, masing masing masih ingat kenangan kita bersame.. okey?? jum kita teroskan.. hehehe..

8) Dahlia
     Dia nie seorang kawan perempuan aku yang dasyat jugak.. walaupon aku tak kenal rapat dengan dia, tapi mase aku belajar dulu laa, habis badan aku di tinju dengan dia nie.. hahahaha.. Sakit beb.. mengalahkan tenage seorang lelaki.. hahahaha... tapi nie syok jugak la kalau nak kacau dia nie sebab nye kalau dia nie merajok kan, tengok la muke dia tue, gile comel laaaaa.. rase macam nak tarik pipi dia pon ada laaa.. tapi jangan la tarik, sebab nye kalau ditarik jugak, haaaaaa makan 1 peninju dari dia.. hahahahaha... ganas tau dia nie.. hahahaha..





Photo
9) Amirah
    amirah or Cik Eya yang sememangnye femes dengan suare SHASHA dia.. mane tak nye, dia tau aku nie paling benci dengan suara shasha.. dan disebabkan tue la, dia nie suke benor ganggu aku dengan suare dia tue yang ala ala SHASHA.. tapi kan best jugak membalas dengan dia nie.. sebab dia nie ada suara manje beb.. sape sape yang terdengar la suare manje dia, aku kompem pasti ramai yang jatoh cinte kat dia.. lebih lebih lagi yang lelaki laaa.. heehehehe...









Photo10) Nanad
      Dia nie geng si Dahlia dan jugak si Cik Eya nie.. tapi dia nie laen sikit berbanding dengan diorang sume tue.. nak tau sebab pe? sebab nie tak ada suke sangat kacau aku.. tak kire la dengan suare ke dengan penumbuk dia.. macam si lia dengan si Cik Eya nie.. tapi dia nie suke korek rahsia aku.. dan dia suke lage kan aku dengan si lia tue.. mentang mentang la aku dengan lia tue suke bergadoh.. suke sangat rapatkan hubungan aku dengan si lia tue.. hahahaha.. tapi kan kalau tak ada dia nie memang tak best.. sebab tah la.. tapi yang pasti kalau tak ada dia memang tak best.. hehehe..


Photo


11) Yana
      Sebenarnye aku tau nak cakap pe pasal dia.. sebab dia nie same je dengan si nanad tue.. ye la.. suke melagekan dan suke mengeratkan hubungan aku dengan si lia tue.. tapi nasib baik la aku nie pandai jage mulut.. kalu tau abis la aku.. terok rahsia aku dikorek dengan dia nie.. hahahaha...







Photo





12) Ijan
       aku dengan si ijan nie memang tak rapat.. dia nie ganas pon ada.. tapi seganas ganas dia la.. tak ada la sampai bertumbuk dengan aku.. yang nampak dia nie macam ganas tue dari bahasa dia sebenarnye... tapi kan.. dia nie kalau la jadi paparazzi la, memang terbaek.. sebab dia bab congkel rahsia aku memang no satu.. soklan dia laaa dari A kompem kene abis sampai Z.. kalu rahsia tue tak dapat dicongkel, haaaaa dia akan pakse aku lagi.. grrrrrr... tapi tue la sahabat kan.. hehehehe...








PS: kenape aku rase bile aku tulis cerite diorang nie kan, aku rase macam blog aku nie blog gugirl pulak.. sebab tulis 1 entry perempuan.. adessss.. hahahahaha... tapi nie kan kenangan diorang jugak.. hehehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^