SEGMEN : TINGKATKAN FOLLOWER & ERATKAN SILATURRAHIM

Assalamualaikum

haaaaaa.... da dua segmen da aku join di Hari Raya Haji yang mulia nie... demi nak kenali ramai sahabat blogger yang power power blake kat luar sane, so aku berebut la gak peluang yang ada kali nie.. kalu boleh kenal dengan sejuta blogger kat luar sane memang aku happy la.. hahhahaha... da mula da aku merepek time pagi pagi nie.. hahahahhaa...

 

okey la.. bob da join segmen sis Mimie nie..
korang bile lagi nak join nie...
aku tunggu korang tau...
ngeeeee

Comments

Mimie Najib said…
thnk's ye join segmen akk..hehe..
meh la ajak rmai2 sambil mengeratkan silaturrahim di hari yng mulia ni..hehe ;)
eh, jgn join snyap2..kasi kecoh2 pun xpe..hihi

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-peserta-segmen.html
Erkkkk..kalu nak wat kecoh 1 dunia boleh??? Bagi diorg tau akk nye segmen...
Hahsha
Mimie Najib said…
haha..blh je dik..lagi rmai join, lg best kan..nti follower awk pun bertambah++++ lg.. :)
elyna mirsada said…
dtg drp segmen yg sma,smbil follow

http://elymirsada.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html
~didiey~ said…
follow :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tingakatkan-follower-eratkan.html
suda folo kamu. Folo syae balik ea... http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-peserta-segmen.html

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh