First Time Jadi Pelawak

Assalamualaikum...

Adehhhhhhh...keje nak jadi pelawak nie memang susah bagi aku yang tak pandai melawak..apetah lagi kalu nak wat penonton yang begitu ramai mase Majlis Sukan Politeknik minggu lepas...hehehe...

Sepanjang MSP bermule ari tue..aku kene panggil untuk wat persembahan...mule mule diorang cakap ada part blakon yang kosong..so aku teruje la..sebab aku ingat aku dapat berlakon dengan script yang banyak...tapi tekaan aku salah bile aku sampai dewan..

Sampai je dewan,orang yang kol aku tue cakap aku kene wat robot dance..pehhh time dia cakap tue...aku cakap dalam diri aku..

"pehhhh mampus...pandai lak aku wat robot dance kan.."

Tapi tak lame tue dia tanye aku..aku boleh ker..aku cakap la tak boleh..so dia suroh aku jadi pelawak.. Pehhhh..lagi la.. Reti lak aku wat lawak kan.. Ada bakat lak aku nie kan.. Tapi.. Aku amik je la.. Even ada lagi 4 ari je sebelum majlis penutup MSP..

Ari demi ari aku blatih jadi pelawak skali ngan budak breakdance.. Aku lupe nak cakap.. Aku pelawak sambil kene wat tarian taw..so aku wat lawak ngan perli tarian breakdance..tue je la yang aku mampu wat.. Hehehe...

Tibe ari penutup MSP.. Aku wat la lawak aku.. Ada yang gelak gelak la..tapi ramai gak yang bagi respond negatif pas aku wat persembahan..siap diorang cakap aku nie perosak tarian diorang..huhuhu...
Terok gak komen aku terime tapi..aku tak kesah..aku nak wat ag...aku nak s ume orang gelak ngan persembahan aku nanti..hehehe

yang tembam pakai mask tue aku la..ngeeee

Comments

Anonymous said…
Yola kaw bob..nyampah aq bace... lalalalala...
Anonymous said…
Yola kaw bob..nyampah aq bace... lalalalala...
Anonymous said…
Yola kaw bob..nyampah aq bace... lalalalala...
Haha..erkkk..betol la..

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks