Dia Sahabat SENGET Saya

Assalamualaikum...

hehehe..aku tak penah dapat member sporting macam seorang insan nie.. first time aku kenal dia.. aku saje tanye..boleh tak aku nak panggil dia SENGET..aku saje tanye sebab aku jarang dapat member member sporting nie.. and dia kate boleh...aku pon epi la..hehehe..

Suraya Shafei

name nye yang comel molek ialah Suraya Shafei.. seorang SAHABAT aku yang sporting gile, and kalu dia mengamuk kan, dia boleh jadi watak utama KL GENGSTER sebab dia akan cakap KL nye la.. seram aku di watnye.. hahahaha.. 

aku suke kawan dengan dia.. dia baek, solehah, and pandai lak tue.. tapi aku tak sepandai dia la.. dia UP lagi daripada aku.. haaaa korang jangan pikir bukan bukan lak.. aku dengan dia cume seorang SAHABAT jer..dan kiteorang bukan kekasih walaupon aku panggil dia SENGET..dia suke orang laen..tapi bukan aku.. so korang kene paham la..

aku tulis entry nie bukan sebab aku nak pikat dia ke ape..tapi aku update entry nie sebab dia satu satu nye SAHABAT SENGET aku yang pertame..ngeeeeee... walaupon aku tak penah dengar sore dia.. tapi nanti suatu ari nanti mesti aku dapat dengar sore dia.. hehehehe..

dan nie khas aku tujukan kepada SENGET aku nie..

SENGET, saya mintak maaf ek.. sebenarnye saya tak ada mood tadi sebab saya sedeh bile tau kawan saya da dua ari tak sedar diri kat hospital.. dia sakit terok.. bile saya dengar dia tak sedar diri..saya da tak dapat epi aku..tapi saya sedih sebab saya tak dapat melawat dia..huuhu.. maaf ek SENGET...

Comments

sweet_sour said…
ade kawan baik jugak.. same gile.. seronok kan.. :)
maimon ^^, said…
baik ke dia ? baru kenal kan .. tak taw lg kan3..hihi.. gler lah kau senget!!! hahah.

ngekk btol die nehh .. zzzzZz
Haha..taw tak per...haha
Haha..cara komen nie cam suraya..nie suraya ker..ngeeee
maimon ^^, said…
tak taw . tak taw . sape dia tuu ??

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks