Khas Untuk Kamu Gadis Comel

Assalamualaikum...


kali nie aku update entry tak penah dibuat la oleh aku sebelum nie.. tak penah blogger yang menjual datang kat blog aku mintak aku tolong promote kan blog dia kat dalam blog aku nie... aku tak mintak pape pon.. just tolong tolong je.. kalu dia nak bagi upah terpulang la.. kalu tak nak bagi tak kesah pon.. janji aku da bantu kan... hehehehe

haaaaa nie haaaaa... blog Dari Mata Bintang Ke Mata Hati.. wahhhhhh comel name tue kan.. tapi kan yang bername Gadis nie.. mai mai la singgah blog nie.. cun cun kot baju baju yang di jualnye.. kalu aku gurl, memang ada kot yang aku da beli.. hehehhe

memey la tak lawa kan baju nye.. haaaa kalu tak caye.. tengok pics kat bawah nie.... lawa tak baju baju yang di jualnye.. kebanyakkan baju baju muslimah.. kire okey la tue kan.. daripada baju ketat.. bak kate orang macam berbogel pulak yang pakai baju ketat ketat nie... nanti kene rogol kang padan muke kan.. so mai la datang sini tengok.... jummmm...





erkkkkkkkkk... maaf ek gamba gamba nie tak boleh ada banyak... kang nampak gaye nye macam aku lak penjual baju nie.... hahahahhhaa... kalu korang nak tengok lagi dan lagi... korang boleh la tekan gamba kat atas tue untuk tengok lagi baju yang di jual kat sane... hehehehe...

Selamat Bershopping.... hehehee

#ps: kalu korang berminat ngan baju yang aku letak tue, korang boleh teros klik je kat gamba tue.. nanti korang akan direct ke page tue... kalu nak tekan gamba yang atas sekali tue pon boleh.. 
hehehhehe...










Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks