Medan Perang Ku Di Dunia Siber

Assalamualaikum...


aduhhhhh.. pejam celik pejam celik.. kejap je aku rase berdebar debar sebab tak lame lagi aku akan ke medan perang di dunia siber... wahhhhhhh.. pedang pon tak asah lagi.. ni kan pulak perisai kan... ahhhhhhhh....

macam mane nie ek... korang mesti pelik kan kenape aku cakap medan perang di dunia siber kan.. sebab nye senang je.. sebab nye, aku kan pelajar PROGRAMMING.. dan aku punye subject kan bermain dengan komputer.. lebih tepat lagi aku nye subject banyak yang melibatkan CODING.. arghhhhhh...

aku rase macam tak percaye beb.. serius macam tak percaye sebab aku tak sedia lagi untuk masok ke medan perang nie.. tapi... sape yang boleh ajar aku ek.. member member sume ada geng masing masing.. aku lak nak join geng sape pulak nie ek.. arghhhhh.. 

aiiiiiii... kan bagus aku nie pandai bab coding coding macam orang tue.. cakap ngan aku tak boleh blah betol... 

"alaaaa.. coding tue senang je la abang.. lecture bagi je la soklan pe.. orang boleh wat la abang... senang je coding nie"

pehhh.. aku dengar dia cakap cam tue, aku cakap dalam aty.. ye la.. orang tue memang power.. PAKWE PON PROGRAMMING GAK.. BUDAK "PANDAI" gak macam dia... huhhhh.. 

tapi aku da start study da sejak tadi.. so sebab tue la aku update nie... sebab nak release tension aku kat sini... hahahaha... bajek gile aku nie.. hahahaha

Comments

Anonymous said…
susah ke perang kat dunia siber nie??
wahhh ni budak hacker ke sampai boleh pulak ada perang kat dunia siber kan... hehehe

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks