Kemas Barang

Assalamualaikum...

Arghhhhhh... sungguh tak puas dan sangat la tak puas aku rase kali nie... ye la biasa nye aku rase biase je walaupon aku da lame da aku balek even da 5 ari je cuti kan... huhuhu..

sebenarnye aku mengeluh nie bukan sebab balek awal ke ape nye.. aku tak kesah la balek awal awal nie.. sebabnye aku nie paling benci nak duduk bahau nie..

ye la .. kalu setakat 1 jam tue aku puas la jugak sebab kang aku nak beli barang masak kat bilik aku kat poli.. tapi nie masalah nye, aku kene duduk Bahau tue lebih daripada 3 jam..  dan aku nie kalu bab beli barang memang keje jap.... tak lame pon.. dalam 20 minit je kot aku beli barang..

arghhhhh.. kang aku rase mesti aku jadi macam orang bodoh lagi nie kat Bahau.. wat makluman sume, aku nie kalu nak melepak ngan budak budak geng poli nie aku tak kesah.. masalahnye aku lepak sorang je kang and aku ada kat stesen bas.. kalu aku nak lepak, tak penah ada tempat laen la.. lokasi aku kat surau..

tue je la port melepak aku kan.. tapi tak ada la aku melepak saje saje.. dok situ, tunggu azan jap, then solat asar kat situ.. huhuhu... okey la korang... kalu aku sampai poli kang, aku akan update lagi okey... nie aku nak pegi kemas barang jap.. Assalamualaikum...




Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh