Sakit Tapi Terpakse

Assalamualaikum...

Aiiiiii.... Mengeluh kejap.. Internet penting tak pada korang korang??? Emmmmm bagi aku internet sangat penting pada aku.. Sangat sangat la penting pada aku..
.
Tapi tue la...even sangat penting pada aku.. Tapi aku sakit lak nak beli internet tue.. Aku gune mobile internet.. Tapi tue yang aku sakit gile tue..

Aku sakit sebab nak keluarkan duet.. Aku suke gune mobile internet maxis memang laju tapi yang sakit tue, data yang dia bagi tue sangat cikit..

Sekarang nie aku gune mobile internet celcom..best memang best tapi mahal pulak...meh aku list kan la nape aku sakit...


Mobile internet maxis
- seari ada dua pakej...first 2ringgit 100mb... Second lak 5ringgit 500mb
- seminggu ad dua pakej gak... First 100mb 8 ringgit... Second 250mb 12ringgit..



Mobile internet celcom
- seari 5 ringgit 500mb
- seminggu 18 ringgit 1gb..


Haaaa...yang aku ngah sakit nie sebab gune plan mobile internet celcom yang seminggu tue..huhuhu...luak duet aku beb...huhuhu...

nie topap aku dapat.. tapi kejap je da abis sebab nak gune untuk internet..huhuhu

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks