2 Pengembaraan Dalam Bulan OGOS



Aku tak tau laaa nak cakap apa dengan diri aku yang gile nie.. serius gile.. ada ke merancang 2 perjalanan jaoh dalam 1 bulan.. serius gile.. 1 pengembaraan ke selatan dan 1 lagi pengembaraan ke utara.. memang ke utara betol dan memang ke selatan betol.. serius.. memang gile..  mungkin laa pengembaraan yang petame nampak tak gile.. tapi yang kedua nampak betol betol gila.. without traffic 7 - 8 hours.. without tue... kalau ada traffic?? mau 10-11 jam.. paling gile laaa.. bukan kete beb.. tapi motor beb.. gile beb..


first pengembaraan aku ialah ke Kota Tinggi, Johor.. Aku datang Kota Tinggi bukan laa jumpe seorang awekz, tapi aku ke sane sebab aku nak menyambut raya bersama kawan sekolah aku Kamirul yang sudah lame pindah sekolah sejak form 5.. kami kawan baik beb.. cuma aku tak pernah nak beraye dengan dia bila tiba musim raya.. so kali ini akan akan pastikan aku akan raya dengan dia.. cop cop.. macam gay pulak.. hahaha.. tak ada laaa.. tue my best friend beb.. setiap hari raya, aku tak dapat raya dengan dia sebab ada urusan penting.. so kali nie aku akan beraya bersame same dengan dia.. hehehe..


second pengembaraan aku ialah ke Kangar Perlis... pehhhh dekat dengan dengan Thailand beb.. memang gila.. gile gile.. tapi nie just perancangan.. duet kene banyak beb.. tak ada duet, aku mampu tersenyum je laaa.. tapi kes aku nak pergi sane untuk kejutan.. kejutan pada seseorang.. girl friend.. but she only my friend.. my blogger friend for a long long time.. aku tak tau laaa maybe kali nie aku bakal dapat jawapan balasan daripada dia macam nie kot.. "Sorry, i don't know u.." "who are u".. "sorry i don't remember u".. kalau nie laa jawapan aku dapat lagi.. mampus aku.. aku datang sane pon sebab hari tue hari special dia.. hari dia dapat pangkat baru.. pangkat bini orang.. hahaha.. by da way.. tengok laa nanti.. what she reply when i see her soon.. hehehehe..

well.. sume nie aku tak cakap pon dengan diorang lagi.. tapi agak agak diorang okey ke tak ek.. wiso pulak aku.. adesssssss... korang rase laa.. agak agak berape ratus aku abiskan nie ek?? hahaha..


Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks