My Office Mate



Sejak aku kene sumpahan dalam diri aku akibat terlepas cakap dulu semase form 3, aku payah nak rapat dengan orang perempuan.. hahaha.. tak sangke. sungguh tak sangke sumpahan tue melekat dekat aku hingga sekarang.. tak pe.. biar kan ianye melekat pada aku.. baru syok macam nie.. hahaha..

tapi kan kadang kadang sumpahan nie menyakitkan aku jugak.. sebab kat tempat office aku, aku rase aku tak buat keje jahat pada girl tempat keje aku, tapi yang pelik nye diorang anti aku.. pelik gile.. owhhh jap.. sebab aku selalu bantu diorang ek?? aku rase aku bantu diorang bukan sebab nak amik aty diorang pon.. sebab diorang tak tau pasal keje diorang buat, so aku tolong laa.. tak kan sebab tue diorang anti aku kot.. emmm..

jap.. nie ke bak kate pepatah, buat baik berpada pada, buat jahat jangan sesekali? tapi rasenye aku bantu diorang kadang kadang je.. bukan selalu pon.. buat jahat??? bile mase pulak aku ada sakitkan hati diorang.. adessss.. tapi nie la realiti nye.. adesssss...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^