I'm Act Cool But I'm Coward



Bile tengok cerite, aku suke tengok sorang sorang.. sebab bagi aku kalau tengok sorang sorang, tak ada orang akan tanye pasal cerite yang aku tengok tue.. hahaha.. tapi ada sesetengah cerite tue, aku kene tengok cerite beramai ramai.. wajib kene tengok beramai ramai cerite tue.. sebab mase tue laaa, aku akan acting cool and brave depan diorang.. da laa acting jee, lepas tue berlagak gile pulak tue.. hahahaaha..

Aku memang suke acting depan orang.. tak kire macam mane pon, aku akan acting je yang terbaik depan orang.. bukan saje nak acting depan orang, tapi aku tak nak orang nampak nie penakut.. alaaaa.. bende yang korang takot tue, aku pon takot jugak.. HANTU.. aku takot jugak.. tapi kalau berdua ke bertiga, penakot aku tue ilang.. sebab aku tau aku bertemankan kawan.. aku jadi berani kerane diorang..

asalkan ada je cerite seram depan aku, selalu nye aku elak je.. sebab ada risiko nye kalau aku tengok..  aku mudah trauma. serius aku mudah trauma dengan benda alah nie.. cara nak atasi trauma aku nie, aku masih carik lagi.. sebab setakat nie, aku still penakot lagi.. hahaha.. nak pegi mane sorang sorang pon, aku takot gile laaa.. hahaha.. ilang macho aku bagitau korang sume nie.. hahahaaha..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh