Feel Loya Yesterday



Pertama kalinye aku merasakan sangat sangat meloyakan, dan rase kepale nak pecah di bulan Ramadhan nie.. paling dasyat pon dalam bulan Ramadhan kalau aku sakit pon, aku terase nak demam je.. tak pon rase tekak kehausan.. tue yang aku rase selame nie bile aku nak berpuasa laaa.. well perasaan biase je nie kan.. tapi tekak loya dan kepale nak pecah nie adalah pertame kalinye aku kene sejak aku berpuasa nie.. dah nak jadi, biasa laa kan.. hehehe..

tapi serius laaa.. balik balik je rumah tadi, aku tak tahan sakit kepale.. sakit gile beb.. rase nak hentak hentak kepale nie kat dinding je beb.. tapi ape kan daya kan.. baru sempat baring dalam 5 minit, aku da kene bising dengan akak aku daa.. biase laaa, da duduk menompang, tak kan nak duduk goyang kaki je kan.. tapi malang nye aku tak dapat tolong akak aku tadi.. kepale aku sakit gile.. huhuhu..

paling dasyat tadi, mase nak berbuka, aku rase loya tekak.. aiiiii daa macam orang pregnant da pulak aku rase diri aku nie.. boleh pulak loya dengan makanan.. hahahaha.. tapi nie laaa first time aku merase bile nak berbuka tadi.. lepas muntah muntah tadi, aku basoh mulut aku dengan air. komor komor mulut tue.. kang tak komor komor mulut kang, jijik pulak kang akak aku tengok aku kang.. makruh ke?? memang laa makruh basuh mulut di bulan Ramadhan nie.. tapi aku ada asbab.. tak salah kan.. makruh je pon, bukan batal teros pon.. hehehe..

mase makan tadi, aku still menahan rase loya aku tadi.. after that, lepas bebuka, aku teros solat maghrib dan tidor.. aku tau tidor lepas makan boleh mengemukkan badan.. tapi boleh ke korang tahan sakit kepale ya amat sangat dengan rase loya korang tue,boleh ke?? tak kan.. aku pon.. aku tidor sampai laa pukul 1 pagi tadi.. pas tue bangun solat Isyak and terawih.. after that baru laa aku update entry nie.. huhuu.. rugi tak dapat solat terawih kat masjid tadi.. huhuhu.. sedeh gile..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh