Rambut Pun Main Peranan Jugak Rupanya


 

 

Dalam sebulan 2 nie, aku sengaje biarkan rambut aku makin panjang.. Saje bior kan rambut aku panjang.. nak tengok jugak laaa, kalau panjang apa jadi dengan aku nanti.. sebab aku nie kalau ikutkan laa, tak boleh berambut panjang sikit pon.. sikit pon tak boleh panjang.. sebab bile rambut panjang, telinga aku nie akan cedere.. rambut aku nie lembut, tapi bile panjang, pehhh lembut tapi tajam seperti jarum yang cucuk telinga aku nie.. sakit beb..

Tapi bile panjang, aku tak kan nak biorkan rambut dekat belah telinga tue bior panjang. tak ada maknenye nye, aku akan gunting sikit rambut dekat dengan telinga aku nie.. tapi nie bukan problem aku sebenarnye.. yang problem nye, aku lupa pasal lagi 1 fakta tentang rambut aku.. hahaha..

Aku lupa bile rambut aku panjang, badan aku ada effect nye tau.. badan aku payah nak kurus.. aku tak tau macam mane nak terang kan.. tapi bile aku biorkan rambut aku panjang, pipi aku akan makin tembam.. badan pon naik.. dan yang pasti nye aku payah nak kurus kan badan mase tue.. hahaha.. serius.. tadi lepas solat maghrib, aku da starting rimas dengan rambut aku.. nak tak nak aku pergi kedai gunting rambut laa.. potong rambut aku nie.. jadi rambut landak aku semula.. hahahaha.. ini laa style aku sejak belajar dulu.. hahaha.. tak ubah pon.. hahaha..

sebenarnye aku nak biorkan je rambut aku panjang, sebab aku nak tengok rambut aku kalau buat rambut belah tengah ke rambut jenis pape je la janji gaya rambut panjang, agak agak sesuai tak dengan aku.. hahaha.. tapi pape pon, tak tetap tak boleh nak biorkan rambut aku nie panjang.. hahahha..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks