I'm Mr. Love??



Gile.. Gile.. Memang Gile.. ada ke patut orang cakap aku nie Mr. Love.. orang macam aku nie, mane pakar bab bab bercinte.. Nak bercinte pon fail.. nie kan pulak jadi Mr. Love orang.. hahaha.. pelik pelik.. aku tak buat pon pape keje gile melibatkan percintaan orang.. Nak kate kan aku bagi ayat ayat manis untuk cairkan hati perempuan, huhhhh jangan harap laaa boleh cair dengan kate kate aku tue.. tapi nie realiti.. ada orang cakap aku pakar bab bercinta.. sebab tue dia gelar aku Mr. Love... hahaha..

Okey laaa.. Aku bagitau macam mane orang boleh cakap dengan aku macam tue.. bende nie berlaku kalau tak silap aku sebelum aku down gile gile dalam bulan 6 hari tue.. aku ada join 1 group dipanggil Jum Bercinte.. Saje join.. sebab aku tak tau nak mesej sape sape time tue, so aku pegi laa join group tue.. join punya join, aku dapat 2 orang perempuan.. dalam hati aku da happy nie.. sebab dapat berkenalan dengan 2 orang perempuan cun.. tapi dapat kawan je la... sebab 2 orang perempuan tue sebenarnye da pon berkahwin dan ada krisis dalam perkahwinan diorang..

macam biasa.. aku suke bantu orang.. dan aku paling benci tengok orang sedeh sedeh.. so ape yang aku buat, aku tanye macam mane boleh jadi macam tue.. pas tue, diorang cerita laaa.. cite punye cite, aku tau ape yang silap nye.. so aku pon slow talk dengan dia.. aku bagitau lelaki nie macam mane.. ape yang dia kene buat.. ape yang tak patut dia buat.. aku bagitau sume tue.. dan tadi, aku saje masok balik group tue.. lepas tue, dua orang kawan aku cakap diorang sangat sangat berterima kasih sebab bagi tips merapatkan hubungan antara dia dengan suami.. then diorang suruh aku carik bini cepat.. hahaha.. sebelum nak end tue.. diorang cakap.. "Terima Kasih Mr. Love.. kalau Mr. Love ada masalah, cari la saya.. insya'Allah saya akan cuba bantu Mr. Love pulak.." adesssss.. sabar laa ek.. nak kawen pon lambat lagi.. jodoh pon tak ada nie.. hahaha.. tapi sorry laa.. aku tak layak pegang nama Mr. Love.. sebab aku tak mempunyai sape sape lagi untuk bercinta melainkan cinta pada Allah dan Rasul-Nya serta keluarga aku.. hehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^