Hello Bro, Dia Excident



hari nie aku ada dapat 1 mesej daripada seorang lelaki.. someone yang aku benci tapi mesej aku bagitau aweks dia excident.. hello.. aku nie bukan suke pada sisa orang okey.. hang da dapat orang yang hang suka, hang suka suka je bagi kat aku.. walaupon dia masih suci, tapi sorry.. aku tak suke pada dia.. awat?? da dia tak suka aku, buat ape aku nak amik tau.. owhhh jap.. sebab aku kenal aweks dia laa, dia mintak aku pegi jumpe aweks dia.. sorry beb..

sebelum aku dapat mesej tue, aku tengah buat keje sebenarnye.. tengah tengah buat keje tue, tibe tibe pulak henset aku masuk mesej..

"Salam.. Bro, si fulan masuk hospital beb.. dia excident kerete.. "

"Waalaikummussalam.. asal ko bagitau aku.. tue kan awek ko.. perlu ke aku amik tau?"

"bro, ko kan kawan dia.. lagipon dia excident tue beb.."

"ko tak paham bahasa ke? dia awek kau, yang ko nak bagitau aku wat pe? lagipon sape pulak kate dia kawan aku beb? ada aku cakap dia kawan aku ke?"

"kau pe hal beb.. sudah sudah laa.. cite lame pon nak merajok.. lagipon dia kawan kau.. kau tak nak ke jengguk dia..."

"hello bro.. merajuk sebab ape beb?? lagipon bro, aku tak tau sisa mane yang kau cakap kawan aku tue.. lagipon aku ada banyak kawan name macam si fulan tue.. lagi 1 bro.. dia kan awek kau bro.. pegi la jage dia.. bro, lain kali jangan cakap name dia depan aku beb.. aku tak suke.."

panas sebab aku panggil sisa?? owhhh sorry.. bahase kesat paling dasyat aku pertame kali guna selame nie.. tapi wajib laa aku cakap cam tue.. bior dia da tak carik aku.. tak kan laa bile dia susah, bile dia sakit hati baru dia nak datang carik aku.. wahhhhh.. manyak langsi itu perempuan haaa.. bile aku susah, bile aku sakit hati, aku carik dia.. tapi ape yang aku dapat beb?? "Nombor yang anda hubungi tidak dapat dihubungi. Sila cuba sebentar lagi." setiap mase.. kompem kompem aku kene block beb.. bile dia susah dulu, dia contact aku senang gile.. anta mesej, call aku.. ada je aku jawab.. tapi bile aku susah, aku ada problem nak cerite dengan dia.. pehhhh jangan harap aku boleh carik dia.. so salah ke aku cakap dia sisa..

okey laaa.. ayat baik aku laa pada dia.. aku harap dia tak cedere.. disebabkan dia anak orang kaya.. sila laa bayar kerosakkan kerete yang dilanggar tue ye.. kalau ada yang terase, sorry laa.. aku tuju pada orang yang menyakitkan hati aku nie.. so sorry..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^