AHHHHHHH LEGENYEEE...

Assalamualaikum

da jawab ke belum salam tue..kalu belum..jawab la dulu...hehehe..jap jap...laju nye korang bace post bob nie..ada pape ker nie...adehhhhhhhhh...haaaaaaa..nie mesti sebab tajok bob nie nampak macam lucah sikit ek..hehehehe..

tak ada la..bob tulis tajok AHHHHHHH LEGENYEEE sebab bob nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada 2 insan nie terutame nye si MIMIE_ZA..sebab dia banyak banyak bagi nasihat kat bob walaupon bob da sedeh gile..da rase macam nak bunoh orang je kat post sebelum nie

walaupon bob nie kadang beremosi sikit..tapi kat blog je la bob beremosi..kat dunia nyata,bob tak ada la beremosi macam post semalam...dalam dunia nyata,bob seorang yang periang,always senyum dan selalu bersabar..

tapi dalam blog bob nie,bob luahkan pe yang bob rase...sebab lepas bob luahkan perasaan bob, bob lupe lame jugak la..sebab tue la kadang kalu orang tanye bob

member bob:
weiiii bob,ko tulis per hah kat blog ko semalam??
bob:
aku tulis per??cercite sikit kat aku..aku tak ingat la...
member bob:
alaaaa..yang pasal game tue la..
bob:
game per??cite la kat aku...ko cite sikit je,insyaallah aku akan ingat sikit kot..soe la..aku da lupe pe yang aku tulis kat blog aku tue..

ingat bob tipu ke ape..serius..bob memang tak kan ingat pe yang bob da tulis kat belog bob nie..bob senang je lupe..nak ingat balek boleh la..tapi kene bagi bob bace post bob tue...tak pon korang cite la pe yang bob tulis bob tue..insyaallah bob akan ingat..hehehe ;p

anyways thanx MIMIE_ZA sebab cube tenangkan bob walaupon bob tengah jadi SYAITAN time tue..hahahaha... ;p

Comments

mimie_za said…
aduh sweet yer..hehe..thnks sebb tag nur..
dh abes terharu dah ni..=)
mr bob said…
laaa..tak kan mimie_za malu kot...tue pon bob tulis pasal mimie_za sebab bob terima kasih sangat sebab wat bob tenang cikit..thanx
mimie_za said…
welcme..bukan malu..terharu la bob..hehe
mr bob said…
hehehe..nie first time bob ucap terima kasih kt org len kt dlm blog bob td
cikgu Naman said…
Salam bob..sorry tumpang promote

naman0807.blogspot.com/2011/11/gadjet-impian-yang-diimpikan.html

Jom komen banyak² untuk dapatkan kalendar peribadi kalis air + 5kping gambar bersaiz A4

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh