my sister so busy

Assalamualaikum...ari nie ari ahad kan???ehhhh salah ker??nape pulak salah??kan da kul 12.05tghmalam nie..haaa..betul la kan...

dulu tengku tak suke layan blog blog nie..sebab tengku tengok..layan blog nie macam membosankan..bukan ada pape pon..just sekadar tulis cerite je..membosan kan..

tapi tue dulu..tapi sejak bob sakit dari ari tue..tengku dapat merase tulis blog nie..nie bob punye cadangan la..3 ari sebelum dia kemalangan,dia ada ajak tengku berblogger..tengku cakap la tak nak sebab nampak macam tak best je..

tapi bob kate..dia suruh tengku layan je..so sejak semalam tengku layan blog nie..tengku rasa seronok lak..thanx bob..

tapi malam nie tengku nak tulis cite pasal akak tengku..name pendek dia ruby..dia da abis belajar di UTP,Perak..tapi walaupon dia graduate tapi dia still busy..contohnye macam nie..tengok desktop dia nie...




tengok tue..macam macam dia lekat kat laptop dia tue..aiii...busy dia memang tak penah abis..kecuali macam tengku nie..da abis keje..lepak je..tapi dia..busy gile

tue perbezaan tengku dengan akak tengku nie..aiii...jaoh berbeze..hahaha..terok tol

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh