orang hebat gune photoshop

 Assalamualaikum..
tadi mase singgah kat blog orang tadi..bob ternampak bende menarik nie..so bob pon nak berkongsi la dengan korang..orang nie memang hebat..bob pon tak bleh wat macam dia..dia nie memang betol betol hebat..serius hebat gile..
kalu nak tau lagi..
jum bace... 
 
Salah seorang ahli China Senior Photographers Association yang berumur 76 tahun dihormati oleh masyarakat di China kerana beliau telah banyak membaiki gambar-gambar lama yang dimiliki penduduk di sana dengan hanya menggunakan software PHOTOSHOP .
 
Beliau mula belajar menggunakan software ni ketika berumur 60 tahun dan setakat ni beliau telah membaiki 2000 keping gambar-gambar lama . korang ada tak gambar lama ? hantar je kat dia ni mesti dia boleh settle kan . percaya atau tak, cuba tengok ..
sumber dari: blog muhammad syafiq








Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks