nak saya follow awak ker???

Assalamualaikum..

 
adehhhh..penat nye...
bob ada kat cybercafe kat bahau, negeri sembilan nie..
ari nie bob nak post pasal follow mem follow
bukan pe..
 ada orang nak bob follow blog dia
tapi macam mane bob nak follow dia..
kalu dia wat anymous..
pe bob bleh wat ialah..
bob boleh tengok gamba dia je..
bukan bob tak nak follow la..
bob follow sape yang follow bob
tapi kalu da wat anymous tue..
macam mane bob nak follow kan..
so..
jangan kate bob tak nak follow blog korang nie..
bob follow je..
tapi buat la public...
jangan la wat anymous..
bukan korang yang susah..
tapi orang len gak tau..
susah aty sebab korang kate kiteorang tak nak follow blog korang
siyes..
korang sakit aty tak kalu korang follow blog orang tue..
tapi tuan blog tue tak follow korang..
mesti la sakit aty kan..
sebab korang nak dia follow korang gak kan
so..
kalu nak orang follow balek blog korang..
jangan la wat anymous..
kalu korang da wat public..
tapi tuan blog tue tak follow korang selama 2minggu da..
tapi tengok gak la blog dia tue..
kalu dia selalu update
tapi kalu tuan blog tue masih tak follow blog korang..
so korang unfollow je..
senang cite kan..
same same tak sakit aty kan..
betol tak cakap bob nie..
 hehehe..

 

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh