Bertaubat Mulai Saat Nie

Assalamualaikum


haiiii..lame tak update belog nie...ramai da tak bace belog bob sebab bob da setart jarang online belog bob dan online ape je la..bukan ape sebenarnye..bob da masok poli da nie..dan paling best tue,bob da duduk jaoh dari geng geng bob sem 3 nie..bob da sem 3 ek sem nie tau..jangan ingat bob nie masih baru lagi tau..hehehe..

bob sem nie memang jaoh dari budak budak sem 3...sebab bob duduk 1 belok dengan budak junior..belok sem 2 dan sem 1..wat pengetahuan sume..bob la satu satu nye senior kat sane...huhu..and malam nie update belog pon sebab bob datang kat belok budak budak sem 3 nie kat belok 3..tak ada la ja0h sangat jarak belok dia..yang jaoh nye..bob duduk aras 2 di belok 2 tue and diorang nie duduk kat aras 3 kat belok 3 nie..

so nak jalan ke belok diorang nie memang penat sikit la..tapi tak pe la..sebab nak datang belog diorang nie boleh bersenaman sikit ek..sebenarnye bukan bob saje nak duduk belok 2 tue tapi sume nie da ditakdirkan..bob kene la pasrah dengan takdir bob nie..

bob ada je membe bob yang sepatutnye bob 1 bilik dengan dia tapi bob terlambat..walaupon da cop da yang 1 bilik dia tue sepatutnye bob tapi dapat lak budak sem 1 dari sabah daftar then duduk bilik tue..lepas tue,bob nak je marah budak tue,tapi bob tak boleh sebab bob fikir..mungkin Allah nak mengajar bob duduk berdikari dekat belok tue..so bob duduk je la belok tue...

Insyaallah nanti duduk belok tue bob dapat ubah personaliti bob..bob nak berubah..bob da bertekad..bob nak BERUBAH...dulu bob selalu mengharapkan bantuan dengan geng geng bob..tapi bile duduk sane..bob tak mintak bantuan lagi dengan diorang..insyaallah..bob tak nak menyusahkan orang..lagipon bob nie dibenci orang..siyes..bob betol betol nak berubah..

bob da tak kesah pe orang nak cakap..tapi ape ape pon bob nak berubah..bob nak jadi diri bob yang dulu..bob tak nak dipijak orang lagi..bob nak jadi orang yang disukai orang..mungkin payah nak jadi orang yang disukai orang tapi bob nak cube jugak..lagi 1,bob nak berusaha belajar sorang sorang..bob tak nak tunggu orang ajar bob lagi..sebab takot bob kecewe lagi macam dulu..diorang belajar senyap senyap..tapi bob pulak tak study sebab tunggu diorang panggil bob study same..so bob nak belajar besendirian kat sane..

nie AZAM bob SEM nie.. dan jugak untuk sem sem lain jugak...insyaallah..bob bukan nak berubah dari segi tue je,bob nak berubah dari banyak segi..bob tak kesah kalu orang yang bob nie poyo ke ape..tue terpulang..tapi bob nak kate..

NIE DIRI BOB..BOB BERUBAH BUKAN UNTUK SAPE SAPE..BOB BERUBAH DEMI ALLAH..ALLAH HUAKHBAR..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh