budak zaman sekarang

Assalamualaikum


adehhhh..sorry sebab tak update semalam..bukan pe...semalam wifi tak ada..so nak online pon tak boleh la..hehehe..masalah kan..
kalu seari tak update mesti ramai tak bace blog bob nie..macam semalam,cume 4orang je yang bace blog bob..sadis nye..huhu
tapi tak pe la..diorang sebuk kot..so tak boleh nak pakse diorang nak update kitenye blog..tak gitu ke..heehhehe..
tapi pape pon bukan tue bob nak cite..tapi pasal budak di Kg bob nie la..
haiiiii..makin ari makin teruk lak bob tengok..bob bersyukur kerana Allah berikan bob peluang untuk meneruskan pelajaran bob ke menara gading..
kalu tak,bob mesti akan terpengaruh dengan budak budak Kg bob nie..ape yang bob marah sangat dengan diorang nie ialah...
diorang da menyebabkan budak budak laen da ikut diorang nie MABUK bersame..IKUT MABUK BERSAME...
tak ke benggang bob tengok...masing masing tau hukum MABUK tue pe..tapi nape nak mabuk jugak??
pas tue yang paling bob marah sekali..si cucu nie..da same umo dengan bob nie..nenek dia pergi mengerjakan HAJI..berdoa untuk kesejahteraan anak anak dan cucu cicit dia..tapi cucu cicit nye minum bende tue..
kalu nak tau..si cucu nenek tue la boss kepale MABUK nie..
kalu la ada Jabatan Islam berdekatan dengan kawasan bob nie tau bende nie and then tangkap diorang sume nie,memang bob alu alu kan..
bukan pe..nasihat da dibagi tapi diorang mempersia sia kan nasihat tue..
yela..mungkin SEDAP sangat bagi diorang tue sampaikan lupe hukum hakam ALLAH s.w.t...
bob tak tau la nak kate pe kat diorang nie..
tapi pe yang bob arap arap kan la..
diorang cepat la sedar dengan ape yang diorang wat sume tue..
dan untuk kite semua jugak..
kite same same la amk iktibar dengan sume nie..


Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh