Matlamat tak menghalalkan cara

Assalamualaikum
hai korang..tadi bob saje online facebook jap..saje je tengok facebook aku yang sunyi sepi...memang la sunyi sepi sebab kat sane tak boleh cakap..heheheh..bukan ape..cume tapi tak tau la nak post per..hehehhe...

haaaaaa..nie aku nak cakap pasal tajuk aku tue..matlamat tak menghalalkan cara..terima kasih la pada yang mengingatkan aku pasal bende nie..bukan pe..tapi da lame nak cakap pasal nie..tapi asik terlupe je..haiiiyoooo...

aku betol betol berterima kasih la pada yang mengingatkan aku pasal tue..haaaaa...nak tau ke pasal pe..camnie..

dulu aku nie suke sangat bantu orang..dari segi pape je la..mesti aku akan bantu diorang nye..tapi ari tue aku ada masalah besar..nie berkaitan dengan agama..wat pengetahuan sume aku nie bodo agama..walaupon abah aku tue KARKUN or pendek kate PENDAKWAH/TABLIGH,tapi aku nie masih bodo agama..aku tak tau banyak pasal agama nie..

so ari tue aku bantu la sorang nie..bantu bantu la..tapi budak nie tak pandai agama..aku memang nak bantu tapi aku nak bagitau abah aku,aku tak berani sebab abah aku nie kadang cepat naek angin..pas tue..mule la cakap nie la tue la..bukan pasal agama..tapi pasal otak aku nie yang tak pandai nie..

so ari tue pikir la nak bantu budak tue..budak tue pompuan..aku nak ajar la dia pasal solat, puase, pemakaian dia..mule mule aku pikir aku nak pegi kat budak pompuan tue dan ajar dia bende tue..tapi aku takot nanti aku kene tangkap basah la dengan JAKIM..so aku pon kol la jakim and bagitau masalah aku tue...cite punye cite..akhirnye uztad tue cakap..

awak nak bantu budak tue dah cukup mulia da..tapi awak kene ingat MATLAMAT SESEORANG TUE TAK MENGHALALKAN CARA...so awak PIKIR PIKIR LA CARA AWAK tu..

time tue aku tak paham pe maksud MATLAMAT TAK MENGHALALKAN CARA..tapi bile teringat balek pe uztad cakap tue,aku rase aku paham la sikit sikit maksud dia..nie sume adalah

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks