MR BOB sakit


nie gamba yang dia edit gune photoshop...memang terbaik la...

Assalamualaikum..hanaseyokk...ape kaba sume..maaf sebab yang tak bagitau korang pasal bob...sebelum tue,saya nak pekenalkan diri..saya tengku..membe baek bob dari kecik lagi...sebenarnye bob tak dapat update blog nie sejak semalam lagi sebab dia kemalangan..

terok tue terok jugak..sebab kene langgar dari belakang..so sekarang dia telantar atas katil..semalam dia tak lepas keluar dari wad kecemasan..tapi ari nie tak tau la macam mane kan..

tak sangke jugak saya sebab dalam blog nie ada jugak yang baek dan rapat dengan bob..bukan ape..selalunye saya tengok jarang dapat kawan kawan kat blogger nie..tapi tue la kan..mungkin sebab bob tue orang baek so ramai jugak la yang rapat dengan dia..ye macam tue kan...hehehe

tapi la kan..yang selalu saya dengar cerita dari bob nie dia ada seorang follower setia walaupon dia tak penah pon nak jadi follower blog dia nie..bob kate dia tue dari polimas..betol ke..saya tak tau la..bob kate dia seorang yang baek dan bile ada masalah je dia carik bob..time sehat ke time dia senang ke tak ada pulak dia carik bob..tapi tue kan lumrah hidup manusia..hehehe..jangan marah..saya cerite je ape yang bob penah cerite kat saya..

ramai lagi sebenarnye yang bob penah cerite kat saya...tapi saje tak nak cerite sebab saya nie pon sebenarnye ada assignment nak siapkan..tapi ari tue bob ada amanahkan kat saya..dia suruh saya update blog dia kalu dia ada pape terjadi dekat dia.. dan buat pengetahuan sume...saya nie tak penah berblogger nie..tapi saya selalu jugak layan blog bob nie...hehee..

tapi tue la..selagi bob tak dapat keluar dari hospital tue lagi,saya akan jadi Admin sementara kat belog dia nie..saya harap korang bagi la komitmen kat saya nie untuk berblogger okey..

sebelum saya nak publish cerite nie..saya nak kongsi 1 design yang bob wat pada malam sebelum dia kemalangan..



Comments

aini_anis said…
hope dy cpt sembuh..
@aini_anis insyaallah..doa doakan la supaye dia cepat...lagipon nie..dia masih tak sedar lagi...

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks