confius la

Assalamualaikum


adehhhhhhhhhhhh...tak tau nak kate pe nie..
confius tau
sebab tengok blog bob nie..
 kadang kadang bob tengok post bob nie..
nie haaaa
dulu bob suke sangat wat read more..
tapi bile wat read more
ada yang mintak bob jangan wat
sebab nanti nak loading lame..
sebenarnye tujuan bob wat read more nie 
sebab bob nak check ada tak ORANG TUE bace blog bob
tue je bob wat read more nie..
lagi 1 sebab bob wat read more nie..
kalu bob telampau rajin sangat post 
nanti senang la nak tengok ari nie brape banyak yang bob da post
tapi bile tak wat lak
bob rase macam lak susah aty lak..
sebab tak tau ORANG TUE datang bace ke tak
lagi 1 sebab wiso lak yang korang nak tekan Olders Post kalu bob ada post bende baru yang best
like download software nie la
tutorial ke la
tapi tue la..bob tak wat read more nie nak jage kesenangan korang bace blog bob
bukan nak berkire ke ape
tapi tue la..
confius la 
ikut aty nak je wat read more nie..
tapi fikir kelajuan internet korang je..
tapi kalu korang marah pas nie sebab bob wat read more lagi
sorry la..
sebab bob da susah kan korang je..sorry


Comments

SHiRoU FiYaSHi said…
hehehe..nk check..harap2.."org tue" still bce blog abg~! :)

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh